Gerben van Driel als Dagvoorzitter

Veelzijdig, humoristisch en betrokken

Gerben van Driel als Dagvoorzitter

Zoek je een dagvoorzitter/gespreksleider die met lastige onderwerpen uit de voeten kan, maar dat ook toegankelijk en leuk kan maken voor een breder publiek?  Dan ben je bij Gerben van Driel aan het goede adres!

Gerben is een ervaren journalist en TV-presentator. En ook een ervaren interviewer. Je zou ‘m kunnen kennen van programma’s op NPO 3, RTL Z en RTL 7. Hij presenteert tegenwoordig de wekelijkse talkshow Bulls & Bears.

Met Gerben haal je een gespreksleider en dagvoorzitter binnen die écht alles in huis heeft om je event tot een succes te maken. Want:

  • Gerben is bekend van TV: hij presenteerde programma’s voor Powned en RTL Z/7.
  • Gerben is veelzijdig. Als journalist maakte hij verhalen over politiek, economie, sport en amusement. Hij interviewde zwaargewichten als premier Mark Rutte en leiders uit het bedrijfsleven. Maar kan ook uit de voeten met sporters, artiesten en de man van de straat.
  • Gerben is adrem en kan improviseren.
  • Gerben heeft humor: Gerben kan als geen ander sfeer maken. In de studio. En in de zaal. Hij weet sprekers op hun gemak te stellen en het beste bij hen naar boven te halen.
  • Gerben is betrokken. En denkt met je mee. Met Gerben haal je geen verwende BN’er binnen bij wie je alles moet voorkauwen, nauwelijks weet waar het over gaat staat en wel een dikke factuur stuurt. Integendeel: Gerben wil altijd weten wat je met het evenement hoopt te bereiken. En voegt daar zijn ruime ervaring aan toe. Zodat je doel behaalt wordt. En meer.
  • Gerben is deskundig. Hij is goed op de hoogte. Volgt de actualiteit. Interesseert zich in zakelijke onderwerpen met betrekking tot economie, innovatie en het klimaatvraagstuk. Maar kan ook uit de voeten met ‘softe’ onderwerpen. Zoals organisatieontwikkeling en zelfontplooiing.

En last but not least:

  • Gerben stelt zichzelf ten dienste van het evenement. Hij weet als geen ander dat kijkers of bezoekers niet komen of kijken voor de dagvoorzitter of gespreksleider. En dus zet Gerben zichzelf niet op de voorgrond. Het evenement staat altijd op 1.

Gerben van Driel als dagvoorzitter voor jouw event?