Gerben van Driel als Spreker

Inspirerend en entertainend

Gerben van Driel als spreker

Zoek je een inspirerende spreker? Een absolute expert op zijn vakgebied? Iemand die zijn publiek op de eerste plaats zet en op een entertainende manier zijn publiek verrijkt met nieuwe inzichten? Dan ben je bij Gerben van Driel aan het juiste adres.

Gerben begon zijn carrière in de financiële sector, maar stapte over naar TV. En heeft zijn sporen daar inmiddels meer dan verdiend als TV-maker en presentator voor NPO 3 en RTL.

Waar spreekt Gerben over? Over storytelling. Oftewel: de kunst van iets zodanig vertellen dat het publiek aan je lippen hangt. Wat weet Gerben daarvan? Als TV maker is het van levensbelang dat je iets maakt waar mensen geboeid naar wíllen blijven kijken. Want de concurrentie is moordend. En de kijker geeft je maximaal 10 seconden een kans.

De enige manier om een kijker te boeien is door middel van Storytelling. Iedere TV-maker of online content creater kent die technieken.

Waarom zou ik daar meer over willen horen?

Storytelling klinkt misschien als een marketinghype. Of als luchtig tijdverdrijf op een feestje. Maar t tegendeel is waar. Storytelling is zo oud als de eerste mens. En is van doorslaggevend belang geweest in de ontwikkeling van de mens tot het meest machtige wezen op aarde. Door middel van Storytelling kun je mensen verenigen. Door middel van Storytelling kun je mensen in beweging krijgen. Storytelling is een sleutel tot een effectieve organisatie. En Storytelling maakt transitie, ontwikkeling en innovatie mogelijk. Storytelling is een sleutel tot succes. Alleen wordt het vaak belabberd of helemaal niet toegepast!

In het bedrijfsleven en bij de overheid heeft men doorgaans geen idee. Van de gemiddelde presentatie in het bedrijfsleven ga je niet bepaald op het puntje van je stoel zitten. Zelfs op topniveau, door topbestuurders, wordt er vaak belabberd gesproken. Terwijl: het kan heel makkelijk heel veel beter.

In een interactieve keynote laat Gerben zien hoe. Op basis van zijn praktijkervaring en zijn kennis over de wetenschap achter storytelling. Waardoor hij inmiddels geldt als een expert op dit gebied. Aan de hand van oefeningen, inzichten in ons brein en filmfragmenten laat hij ervaren wat de kracht van storytelling is en hoe je dat voor jezelf in kan zetten.

Gerben weet als geen ander hoe je een publiek inpsireert. Bij hem geen ‘Death bij Powerpoint’. Of langdradige verhandelingen. Gerben is energiek op het podium, daagt het publiek uit om na te denken, weet zijn verhaal te illusteren met levendige voorbeelden en zorgt gegarandeerd voor een inpsirerend en op het event toegesneden verhaal.

“Enthousiaste afsluiting van een congresdag met als spreker Gerben van Driel. Waanzinnige presentatie gehad. Interessant voor een breed publiek. Inspirerend, toepasbaar in de praktijk en goede presentator. Bedankt Gerben!” 

“Ontspannen, goed aansluiten op het publiek en een duidelijk boodschap. En de TV ervaring die Gerben inbrengt spreekt natuurlijk erg aan, geeft autoriteit en is gewoonweg leuk om mee te krijgen.”

Gerben van Driel als spreker op jouw event?